e shtunë, 31 korrik 2010

Krah pule me spinaq dhe djath!

Perberesit per 6 veta:                                                         
  • 1 filxhan me djathë të grirë imtësisht
  • 1 filxhan me djathë kackavall
  •   cerek lugë çaji kripë
  •   cerek lugë çaji hudher pluhur
  • cerek lugë çaji piper i zi
  •   spinaq i grire
  • 1 koker vezë
  • 6 copa krah pule
  •   gjysem filxhan caji verë të bardhë

Përgatitja:

Për të përgatitur mbushjen përzieni 7 përbërësit e parë. Ngrohini në temperaturën 350 gradë.Ndajini copat e mishit të pulës në dy pjesë dhe hidhni në mes të masën e përgatitur. Mbështillini, spërkatini me verë dhe mbështillini me letër kuzhine.Vërini të piqen në temperaturën 350 gradë për 30 min duke i spërkatur herë pas here copat e mishit me verë. Këshillohet që të spërkatet dhe pjata ku do të serviret mishi me pak verë (për 6 persona)

Nuk ka komente:

Posto një koment